Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μεσούτ Οζίλ: Ο Βενγκέρ μου είπε αμέσως τα σχέδιά του για εμένα.

Ο Μεσούτ Οζίλ νιώθει πανευτυχής που επέλεξε την Άρσεναλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

O Γερμανός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα "Welt", υποστηρίζοντας ότι η κουβέντα που είχε με τον Αρσέν Βενγκέρ ήταν καθοριστική για την απόφαση του.
Παράλληλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο του φέρονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους "μερένχες" να προσφέρονται στο 2.10 για να κατακτήσουν τον τίτλο της Primera Division.

"Την περασμένη Δευτέρα μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αρσέν Βενγκέρ. Αμέσως κάτι μου έκανε... κλικ! Συνειδητοποίησα πως μου πρόσφερε όλα όσα μου έλειπαν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Νάνι… πενταετίας στην Γιουνάϊτεντ



Μπορεί οι φήμες των τελευταίων ημερών του μεταγραφικού παζαριού να τον έφερναν  πολύ κοντά στην Γιουβέντους, αλλά αυτό όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο Νάνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, διάρκειας πέντε ετών. 

Η αλήθεια είναι ότι τις δύο τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού, οι Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους στην Γιουνάϊτεντ για να αποκτήσουν τον Νάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ όμως απέρριψε την προοπτική των δύο συλλόγων και αποφάσισε να παραμείνει στην Μάντσεστερ, με την διοίκηση των «μπέμπηδων» να τον… επιβραβεύει για την στάση του με ένα νέο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας πέντε ετών.  Παρακολουθήστε σε live streaming όλα τα ματς της Premier League με όλα τα αστέρια που αγωνίζονται στις ομάδες σε όλο το νησί.