Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο την πρόκριση σκέφτεται η Έσμπιεργκ.


Συνέχεια στην πορεία της στο Κύπελλο θα προσπαθήσει να δώσει η Έσμπιεργκ, η οποία αντιμετωπίζει τη Λίνγκμπι.
Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου η Λίνγκμπι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Χελσινγκόρ και προσφέρεται στο 4.33 στα προγνωστικά στοίχημα για να πανηγυρίσει και σήμερα μία επικράτηση.
Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, δείχνοντας να ανακτούν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.
Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (αγωνίζονται στη 2η κατηγορία) αντιμετώπισαν τη Νεστβέντ και επικράτησαν με 3-1, σκορ που προσφέρεται στο 34.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Από ήττα προέρχεται η Έσμπιεργκ, η οποία αντιμετώπισε τη Ράντερς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι στο τέλος της αναμέτρησης (2-0).
Είχε προηγηθεί η επικράτηση επί της Οντένσε με 4-2, καθώς και η αναμέτρηση με τη Σόχους Στίγκε για τη διοργάνωση του Κυπέλλου.
Εκεί οι φιλοξενούμενοι έκαναν επίδειξη δύναμης και έφτασαν στο εντυπωσιακό 9-0, με το ενδεχόμενο να επικρατήσουν σήμερα από ημίχρονο να προσφέρεται στο 2.75.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 16 φορές στο παρελθόν, με την Έσμπιεργκ να μετρά δέκα νίκες, τη Λίνγκμπι πέντε, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με μία ακόμα μοιρασιά σήμερα να προσφέρεται στο 3.75.