Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ματς για γερά νεύρα στην αυλαία των μεγάλων πρωταθλημάτων

Κλειστά παιχνίδια και αμφίρροπες αναμετρήσεις στο στοιχηματικό πρόγραμμα
psg




Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων ολοκληρώθηκαν και έτσι επιστρέφουν πλέον στα εγχώρια πρωταθλήματα, τα οποία σταδιακά μπαίνουν στην πιο κρίσιμη φάση τους. Όπως κάθε Παρασκευή στο κουπόνι υπάρχουν παιχνίδια διάσπαρτα σε όλα τα ευρωπαϊκά – και όχι μόνο – γήπεδα.

106 Τράμπζονσπορ – Κασίμπασα

Υπό τα βλέμματα μόνο… άμαχου πληθυσμού θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η έδρα της Τραπεζούντας είναι τιμωρημένη και έτσι στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο γυναίκες και παιδιά όπως ισχύει εδώ και αρκετό καιρό στην Τουρκία για το κεκλεισμένων.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα έχουν αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μαζί της έχει και την παράδοση που τη θέλει να έχει το απόλυτο κόντρα στην Κασίμπασα τα τελευταία χρόνια. Στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα η Τράμπζον δεν έχει την παραμικρή απώλεια, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά έχουν υποχωρήσει λίγο στη βαθμολογία, καθώς δείχνουν κούραση το τελευταίο διάστημα. Εκτός έδρας πάντως παραμένουν ένας υπολογίσιμος αντίπαλος καθώς η τακτική τους βοηθάει να παίρνουν τα αποτελέσματα. Η μέχρι τώρα συγκομιδή τους είναι 4-6-2 και σίγουρα κρίνεται θετική, αφού οι μόλις δύο ήττες δείχνουν τη δυναμική τους. Παρόλα αυτά Δύσκολα μπορεί κάποιος να κοντράρει τους γηπεδούχους και με τον άσο να είναι σε ικανοποιητική απόδοση. Πάντως το παιχνίδι λογικά θα είναι κλειστό με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται όσον αφορά τα γκολ στις καλυτερες στοιχηματικες.

122 Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί συνεχίζει την τρελή πορεία της εντός και εκτός συνόρων, δείχνοντας πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Στο πρωτάθλημα κάνει… περίπατο, παραμένοντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Εκτός της ποιότητας σταδιακά αποκτά και χαρακτήρα, δείχνοντας πως μπορεί να κερδίζει ακόμη και παιχνίδια που δεν της πηγαίνουν καλά. Κάπως έτσι έφτασε τις επτά σερί νίκες και το ερώτημα είναι ποιος θα τη σταματήσει.

Δύσκολα αυτή να είναι η Λοριάν, η οποία δεν είναι κακή ομάδα, αλλά δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσια τους Παριζιάνους. Μπορεί όμως να τους βάλει δύσκολα, λόγω της πολύ καλής επιθετικής της γραμμής. Δεδομένης και της φόρμας των φιλοξενούμενων μπορούμε είτε στο γκολ είτε στο όβερ στις καλυτερες στοιχηματικες, ελπίζοντας σε μια καλή βραδιά.

123 Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

Περίεργο παιχνίδι στην αυλαία της αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια εκπληκτική, αλλά και μάλλον τυχερή, εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί της Άιντραχτ. Παρόλα αυτά παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης και χρειάζονται και άλλα τέτοια αποτελέσματα για να βελτιώσουν την κατάστασή τους. Συνάμα χρειάζονται και περισσότερους εντός έδρας βαθμούς, αφού έχουν πάρει μόλις δέκα στα δώδεκα παιχνίδια που έχουν δώσει (μετράνε 2-4-6).

Η Βέρντερ από τη δική της πλευρά έχει σφίξει πολύ την άμυνά της και αυτό της επιτρέπει τουλάχιστον να μην χάνει στα τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε πιο πρόσφατα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις δύο τέρματα. Η ισοπαλία ίσως να έχει πιθανότητες επαλήθευσης σε αυτό το παιχνίδι, ενώ αν ψάξουμε νικητή, τότε ίσως να άξιζε τον κόπο να κοιτάξουμε την απόδοση του αουτσάιντερ. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ξανά για να μην χάσουν και δεν αποκλείεται να δούμε ένα ακόμη κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ στις καλυτερες στοιχηματικες.

130 Θέλτα – Μάλαγα

Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι αυτού που βρίσκονται πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι πάντως είναι από εκείνα που μπορούν να δώσουν μεγάλη ανάσα στον νικητή και να βάλουν σε περιπέτειες τον ηττημένο. Η Θέλτα προέρχεται από ένα… τεράστιο διπλό επί της Λεβάντε σε ένα παιχνίδι που έληξε με 0-1 ενώ θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί πολύ περισσότερα τέρματα.

Θέλει τη νίκη για να νοιώσει ακόμη πιο άνετα στην πορεία την ώρα που η Μάλαγα με ήττα μπορεί να βρεθεί οριακά πάνω από την κόκκινη γραμμή. Πάντως την περασμένη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, από την οποία ηττήθηκε μόλις με 0-1. Στη θεωρία οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και μπορούν να πάρουν τη νίκη, αλλά θα θέλαμε τον άσο πιο ψηλά.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού δεν επιτρέπει μεγάλα ρίσκα, αφού πρωταρχικός στόχος και των δύο είναι να μη χάσουν. Έτσι το nogoal και το under είναι δύο επιλογές που μπορούν να μπουν στο παιχνίδι μας με το πρώτο να πληρώνει πολύ καλύτερα αλλά να μην μας καλύπτει στην περίπτωση του 1-1.