Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: ΚΠΡ – ΣΤΟΟΥΚ

17:00 ΚΠΡ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 16-6-9
Α’ Γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΚΠΡ 1-0

ΚΠΡ: Μόνο στην αρχή του παιχνιδιού ήταν απειλητική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Έβερτον το προηγούμενο Σάββατο, αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και πήραν τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 40’ και 56’. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, με μόλις μία ισοπαλία και πλέον με 10 βαθμούς μακριά από την παραμονή. Μόνο με 4 νίκες στα 5 τελευταία μπορεί να ελπίζει. Για να μην την αδικούμε πάντως, άξιζε κάτι περισσότερο από ένα βαθμό στις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (29). Εκτός ο αμυντικός Γιάνγκ, ο εξτρέμ Ράιτ-Φίλιπς (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Τζόνσον (3 συμμ.), Κάμπελ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζαμόρα (18 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Τραορέ (22 συμμ.).


Εντός: 2-8-6
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΤΟΟΥΚ: Έχει βάλει ισχυρή υποψηφιότητα για τον υποβιβασμό μετά την τελευταία της ήττα. Όχι ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες αξιώσεις κόντρα στη Γιουνάιτεντ, με το εντός έδρας 0-2 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα και η 6η στα 7 τελευταία (0-1-6), διάστημα στο οποίο έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, με τον πρόσφατο απολογισμό να λέει 1-3-10! Σε τραγική κατάσταση δείχνει η Στόουκ, που πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στα θετικά είναι ότι εκτός από την Τόττεναμ (εντός), έχει σχετικά καλό πρόγραμμα αλλά τα τρία από τα υπόλοιπα 4 είναι εκτός (ΚΠΡ, Σάντερλαντ, Σαουθάμπτον/Νόριτς εντός). No goal και under τα 5 από τα 7 τελευταία. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (28). Αφιλόξενο το Λόφτους Ρόουντ για τη Στόουκ, εκεί όπου έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 12 τελευταίες επισκέψεις της. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες σήμερα.

Εκτός: 1-6-9
Γκολ: 9-21
Τελευταία 5: 0-1-4

Στοίχημα: Θεωρώ την ΚΠΡ καλύτερη ομάδα και ας μην αντικατοπτρίζεται αυτό βαθμολογικά. Δεν την παίρνει για άλλες απώλειες, αδικείται από τη συγκομιδή βαθμό στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Στόουκ από την άλλη είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στο πρωτάθλημα. Αρκετά τα θετικά, για να πάμε με τον άσο.