Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Premier League Πάμε Στοίχημα: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΧΑΛ

Premier League Πάμε Στοίχημα: Εύκολη αποστολή για Σίτι
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 1-2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έπεσε θύμα της πρώτης μεγάλης φετινής έκπληξης στην Πρέμιερ, χάνοντας εκτός έδρας από την Κάρντιφ με 2-3. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φουλ αμυντικά και έκλεισαν 0-0 το ημίχρονο, χτυπώντας όμως τρεις φορές στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη της Σίτι και τα στημένα που είχε (60’-87’). Το σκορ είχε ανοίξει ο Τζέκο στο 53’, ενώ στο 92’ ο Νεγρέδο, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, έδωσε αμυδρές ελπίδες για να σωθεί η παρτίδα για τη νέα του ομάδα, που είχε σχεδόν όλη την ώρα την κατοχή της μπάλας (70%!). Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε με Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν. Εκτός για δεύτερο συνεχόμενο ο κεντρικός αμυντικός Κομπανί (1 συμμ.), εκτός και ο επιθετικός Γιόβετιτς, που ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Αμφίβολος ο μπακ Ρίτσαρντς.



ΧΑΛ: Με πρωταγωνιστή τον επιθετικό Μπρέιντι, η Χαλ πανηγύρισε δύο νίκες μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Ο ιρλανδός άσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Νόριτς, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 22’. Πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός Σαγκμπό πήγε να τα χαλάσει όλα, δεχόμενος απευθείας κόκκινη, αλλά η ομάδα του άντεξε και παίζοντας πιο συντηρητικά στην επανάληψη πανηγύρισε το τρίποντο. Την Τρίτη φιλοξενήθηκε από την Λέιτον Όριεντ για το Λιγκ Καπ, με τον Στιβ Μπρους να χρησιμοποιεί αρκετές αλλαγές. Κακό το παιχνίδι, το οποίο πήγε στην παράταση, όπου τη λύτρωσε και πάλι ο ιρλανδός σκοράροντας στο 108’, ένα λεπτό αφότου πέρασε ως αλλαγή. Έχει πετύχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις 34 τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ, καμία στις 25 πιο πρόσφατες, ρεκόρ που αναμένεται να διευρυνθεί. Γκολ-γκολ και οι 4 αναμετρήσεις της με τη Σίτι, over 3 από αυτές. Εκτός ο αμυντικός Φαγέ και ο μέσος Κουίν.


Πρόταση πάμε στοίχημα: Η ήττα της Σίτι θα ταρακούνησε τους παίχτες του Πελεγκρίνο, που άξιζαν σίγουρα κάτι παραπάνω. Στην έδρα της και κόντρα σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, είναι σε θέση να κάνει πάρτι και να επιστρέψεις στις νίκες με ευρύ σκορ. Over στο 1.50