Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Νάνι… πενταετίας στην Γιουνάϊτεντ



Μπορεί οι φήμες των τελευταίων ημερών του μεταγραφικού παζαριού να τον έφερναν  πολύ κοντά στην Γιουβέντους, αλλά αυτό όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο Νάνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, διάρκειας πέντε ετών. 

Η αλήθεια είναι ότι τις δύο τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού, οι Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους στην Γιουνάϊτεντ για να αποκτήσουν τον Νάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ όμως απέρριψε την προοπτική των δύο συλλόγων και αποφάσισε να παραμείνει στην Μάντσεστερ, με την διοίκηση των «μπέμπηδων» να τον… επιβραβεύει για την στάση του με ένα νέο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας πέντε ετών.  Παρακολουθήστε σε live streaming όλα τα ματς της Premier League με όλα τα αστέρια που αγωνίζονται στις ομάδες σε όλο το νησί.


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Νάνι έδειξε ενθουσιασμένος. 

«Είναι φανταστικό να παίζεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα πετυχαίναμε τόσα πολλά και θα πανηγυρίζαμε τόσες επιτυχίες. Οι καθημερινές προπονήσεις με παίκτες – αστέρες και οι κατακτήσεις τίτλων κάθε χρόνο, μου δίνουν κάθε φορά μεγάλο κίνητρο. Είμαι χαρούμενος και με τον νέο προπονητή που δείχνει ότι με πιστεύει και θέλω να βοηθήσω την ομάδα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Από την πλευρά του ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Ντέϊβιντ Μόγιες, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Νάνι θα παραμείνει μαζί μας. Έχει ικανότητές και εμπειρία και με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα και προσεγγίζει τα παιχνίδια. Ήθελα πολύ να τον έχω στην ομάδα τα επόμενα χρόνια και χαίρομαι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο».