Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Όνειρα τίτλου στη Βραζιλία.

Εκκίνηση με χαμόγελα θα προσπαθήσει να κάνει στο Copa America η Βραζιλία, η οποία αντιμετωπίζει το Περού.
Με κάθε επισημότητα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η κορυφαία διοργάνωση, με τους Βραζιλιάνους να ευελπιστούν φέτος να φτάσουν ως την πηγή και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.
Η «σελεσάο» έδωσε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων το τελευταίο διάστημα, τεστάροντας τις αγωνιστικές της δυνατότητες.
Συγκεκριμένα, πριν από τρεις ημέρες αντιμετώπισε την Ονδούρα, επικρατώντας με 1-0, σκορ που προσφέρεται στο 5.50 για να εμφανιστεί και σήμερα στις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια.
Είχε προηγηθεί το 2-0 επί του Μεξικού, καθώς και το 1-0 επί της Χιλής, με το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει και σήμερα τη νίκη να προσφέρεται στο 1.36.
«Σύμμαχο» θα αποτελέσει και η παράδοση, που θέλει τη Βραζιλία, να μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του Περού στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια του, με το ενδεχόμενο να φτάσει στη σημερινή επικράτηση να προσφέρεται στο 9.00.
Οι φιλοξενούμενοι αναμετρήθηκαν στον τελευταίο τους φιλικό αγώνα με το Μεξικό, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα και οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 2.20.
Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Βενεζουέλα με 1-0, πάλι σε φιλική αναμέτρηση, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ένα under 1.5 να προσφέρεται στο 3.40.