Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Θέλουν τη νίκη οι «βιόλα».


Την Πάρμα φιλοξενεί στην έδρα της η Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο πέμπτο σκαλοπάτι της γενικής κατάταξης βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία έχει συγκεντρώσει στις 35 πρώτες αγωνιστικές 55 βαθμούς.
Οι οικοδεσπότες ηττήθηκαν με 2-0 από τη Σεβίλλη πριν από μερικές ημέρες στον ημιτελικό του Europa League και δεν μπόρεσαν να «τσεκάρουν» μία θέση στο μεγάλο τελικό, γεγονός που τους «έριξε» ψυχολογικά, με την επιστροφή τους πάντως στα τρίποντα να προσφέρεται σε απόδοση 1.22.
Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-2 επί της Έμπολι για τη Serie Α, σκορ που προσφέρεται στο 21.00 για να το επαναλάβουν σήμερα.
Με 52 γκολ διαθέτουν την πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με το ενδεχόμενο να είναι οι μόνοι που θα βρουν δίχτυα να προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στις εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Η Πάρμα στον αντίποδα, των χιλίων προβλημάτων, θα προσπαθήσει να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι, με την επικράτηση της να προσφέρεται σε απόδοση 13.00.
Οι φιλοξενούμενοι την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 με τη Νάπολι, σκορ που προσφέρεται στο 21.00 για να εμφανιστεί και πάλι απόψε.
Θα καταφέρουν να «παγώσουν» τους γηπεδούχους, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 4.50;