Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος


Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής

Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον οι ομάδες θα επικεντρωθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα. Για άλλη μία φορά, οι δύο θεσμοί μας προσέφεραν θέαμα και έντονες συγκινήσεις, αφήνοντας μας υποσχέσεις για την συνέχεια. Σήμερα Παρασκευή, για άλλη μία φορά έχουμε το κλασικό αγωνιστικό πρόγραμμα με την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά και μικρότερων κατηγοριών, οι σημερινές προβλέψεις στοιχήματος θα αφορούν πάλι τρία ματς από τα γνωστά πρωταθλήματα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

Να επανέλθει στις νίκες η Μονακό

Η αυλαία της όγδοης αγωνιστική στην Λιγκ στην Γαλλία ανοίγει στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται την Μονπελιέ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Η Μονακό αγωνίστηκε την Τρίτη με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε με 0-3, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά η Πόρτο ήταν πολύ αποτελεσματική και άφησε την αντίπαλο της στην τελευταία θέση του ομίλου.
Στο πρωτάθλημα, παραμένει κάτω από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας έξι νίκες και μία ήττα, συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση, έχοντας συνολικά 21 τέρματα ενεργητικό, δηλαδή τρία τέρματα ανά αγώνα. Συνολικά έχει έξι στα επτά over 2,5.
Η Μονπελιέ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά όμως στα δύο τελευταία ματς κέρδισε εκτός έδρας την Τρουά και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτοπόρο Παρί την τελευταία αγωνιστική. Κάνει πολύ μικρά σκορ, για αυτό το λόγο μόνο σε ένα παιχνίδι έχουν μπει πάνω από τρία γκολ, συνολικά έχει σκοράρει τέσσερις φορές και δεχτεί πέντε γκολ.
Προβλέψεις στοιχήματος Μονακό – Μονπελιέ: Αναμένω η Μονακό να αφήσει πίσω της την ήττα από την Πόρτο και να με την βοήθεια της έδρα της να πάρει την νίκη, λόγω του ότι η Μονπελιέ θα παραταχθεί αμυντικά δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει το σκορ, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό του under 4,5 σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.gr
Μονακό – Μονπελιέ @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)

Να διπλασιάσει τις νίκες της η Θέλτα

Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Λα Λίγκα η Θέλτα υποδέχεται την Χιρόνα στο Βίγκο, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η γηπεδούχος δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, αλλά στα τελευταία ματς δείχνει να είναι βελτιωμένη, στα τέσσερα πρόσφατα μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε εμφατικά από την έδρα της Εϊμπαρ με τελικό σκορ 0-4. Στο Βίγκο έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα.
Η Χιρόνα, πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς, αλλά στα τέσσερα τελευταία, έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, έχει σκοράρει μόνο τρεις φορές και δεχτεί οχτώ τέρματα, μάλιστα στα τέσσερα τελευταία δεν έχει βρει δίχτυα.
Προβλέψεις στοιχήματος Θέλτα – Χιρόνα: Η Θέλτα είναι βελτιωμένη στα τελευταία ματς, η Χιρόνα εμφανίζει σαφές επιθετικό πρόβλημα, σήμερα αναμένω η Θέλτα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη, ο άσσος μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στην Mybet.gr
Θέλτα – Χιρόνα @@ 1 σε απόδοση 1,70 (Mybet.gr)

Με τα πολλά γκολ στο Σάλκε – Λεβερκούζεν

Η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ξεκινά με την αναμέτρηση Σάλκε – Λεβερκούζεν που αναμένεται να είναι ανοικτό και να έχει πολλά γκολ.
Η Σάλκε βρίσκεται στην έβδομη θέση με εννιά βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες, οι δύο ήττες είναι στα δύο τελευταία ματς με Μπάγερν Μονάχου και Χοφενχαϊμ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει κάποιο τέρμα. Τόσο στα αποτελέσματα της όσο και στα σύνολο γκολ παρουσιάζει μία ισορροπία.
Από την άλλη η Λεβερκούζεν έχει δύο νίκες στα δύο πρόσφατα ματς εντός έδρας, ενώ μακριά από την έδρα της μετράει μόνο ήττες. Σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, για αυτό το λόγο έχει μόνο over 2,5 και τέσσερα στα έξι γκολ γκολ μέχρι τώρα. Έχει 12 γκολ υπέρ και δέκα κατά.
Προβλέψεις στοιχήματος Σάλκε – Λεβερκούζεν: Λόγω του τρόπου που αγωνίζονται οι δύο ομάδες και ειδικά η φιλοξενούμενη Λεβερκούζεν, αναμένω ανοικτό παιχνίδι με πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ, έτσι θα προτείνω τα πολλά γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην Novibet.gr
Σάλκε – Λεβερκούζεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75 (Novibet.gr

Προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής

  • Μονακό – Μονπελιέ @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)
  • Θέλτα – Χιρόνα @@ 1 σε απόδοση 1,70 (Mybet.gr)
  • Σάλκε – Λεβερκούζεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75 (Novibet.gr
Δείτε επίσης
** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις