Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τον πρώτο λόγο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Τον πρώτο λόγο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για νίκη στην Σούπερ Λιγκ

Καλημέρα σας, μετά τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις συνεχίζονται οι αγωνιστικές στα εγχώρια πρωταθλήματα, έτσι σήμερα στην δική μας Σούπερ Λιγκ διεξάγονται, όπως πάντα τρεις αναμετρήσεις. Τα ματς σε Λεωφόρο και Λάρισα να ξεχωρίζουν, με τις ομάδες να θέλουν του βαθμούς της νίκης, για να είναι ήρεμες στην συνέχεια. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, στις σημερινές προτάσεις στο στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Συσπείρωση και γεμάτη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός 

Στο Απόστολος Νικολαϊδης ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Παναθηναϊκός, εκτός από αγωνιστικά θέματα, έχει και διοικητικά, μετά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου Αλαφούζου, πλέον η βιωσιμότητα του συλλόγου είναι αμφίβολη. Οι φίλαθλοι αγωνιούν και αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα, κυρίως οικονομικά, μπας και βγει η χρονιά.
Στα αγωνιστικά, έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς, παρουσιάζοντας πολλά κενά στην απόδοση του, την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από μία κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ και δεχτεί τέσσερα τέρμα, για αυτό το λόγο έχει μόνο under 2,5 και τέσσερα no goal.
Ο τεχνικός των πράσινων Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Τσάβες και Λουτσιάνο λόγω τραυματισμού, τον Αυλωνίτη που είναι άρρωστος, ενώ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι οι Καμπέσας και Κουτρουμπής οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στη διάθεσή του τον Κουλιμπαλί με το δεξιό οπισθοφύλακα να διεκδικεί θέση βασικού από τον Γιόχανσον.
Από την άλλη ο ΠΑΣ ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, πριν από αυτό το ματς είναι μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Έχει τρία γκολ υπέρ και τρία κατά και τέσσερα στα πέντε under 2,5.
O Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή τους δύο Ισπανούς της ομάδας, Πέδρο Κόντε και Φόνσι Ναδάλες, ενώ στην αποστολή των Ηπειρωτών συμμετέχει και ο Άντι Λίλα που είχε κάποια θέματα μέσα στην εβδομάδα.
Προτάσεις στο στοίχημα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα: Ιδιαίτερη αναμέτρηση με πολλούς εξωαγωνιστικούς παράγοντες, παρόλα αυτά αναμένω στην γεμάτη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός να πάρει έστω και δύσκολα την νίκη, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό under 3,5, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται δύσκολα, η απόδοση που μας προσφέρεται σε απόδοση 2,02 στην Sportingbet.gr
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,02 (Sportingbet.gr)

Να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση της Λάρισας ο ΠΑΟΚ

Στην Λάρισα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που θέλει την νίκη για να μείνει κοντά σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η Λάρισα εκτός του ότι είναι στην τελευταία θέση, φαίνεται να έχει διοικητικό θέμα, μετά την ανακοίνωση του Κούγια ότι πωλεί την ομάδα και αποχωρεί από την ΠΑΕ, έτσι τα πράγματα γενικά στην ομάδα είναι αρκετά ρευστά.
Η Λάρισα, έχει μόλις δύο βαθμούς και δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση, την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε από τον Πανιώνιο με 4-1, παρουσιάζοντας πάλι αμυντικά προβλήματα. Έχει σκοράρει τρία τέρματα, ενώ έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της 13 φορές, επίδοση που είναι η χειρότερη στην κατηγορία.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης, πήρε στην αποστολή ότι καλύτερο διαθέτει.
Ο ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς, είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη ΑΕΚ, έτσι θέλει τν νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή. Μέχρι τώρα έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες στην Τούμπα, έχει σκοράρει πέντε φορές και δεχτεί μόνο ένα τέρμα. Συνολικά έχει τέσσερα στα πέντε under 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα no goal.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Λημνιό που αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, στην θέση του στην αποστολή μπήκε ο Δεληγιαννίδης.
Προτάσεις στο στοίχημα Λάρισα – ΠΑΟΚ: Η Λάρισα είναι πολύ κακή και δικαίως είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, ο ΠΑΟΚ αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, πρέπει να περάσει νικηφόρα από τον κάμπο, θα προτείνω το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανίοτα (αφορά το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Λάρισα – ΠΑΟΚ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)

Μοίρασμα στην Κρήτη

Στη Κρήτη ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και να επιθυμούν την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
Ο Πλατανιάς έχει μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, τα πέντε ματς ήταν με κάτω από τρία γκολ. Έχει τρία γκολ υπέρ και τέσσερα κατά. Τη τελευταία αγωνιστική πέρασε με 0-1 από τον Απόλλων Σμύρνης.
Από την άλλη ο Παναιτωλικός προέρχεται από καλή εμφάνιση και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Μετράει δύο εντός έδρας ισοπαλίες και δύο ήττες μακριά από το Αγρίνιο, από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έχοντας αντικειμενικά δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει βγάλει την μπάλα από την εστίας της έξι φορές.
Οι Μοράρ και Λόπες είναι κανονικά στην αποστολή, όχι όμως ο Γιώργος Μύγας που παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Προτάσεις στο στοίχημα Πλατανιάς – Παναιτωλικός: Το παιχνίδι ξεκινά από την ισοπαλία και μάλλον εκεί θα παραμείνει, οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 2,35 στην Novibet.gr
Πλατανιάς – Παναιτωλικός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,35 (Novibet.gr)

Προτάσεις στο στοίχημα Σούπερ Λιγκ

  • Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,02 (Sportingbet.gr)
  • Λάρισα – ΠΑΟΚ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)
  • Πλατανιάς – Παναιτωλικός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,35 (Novibet.gr)
Δείτε επίσης