Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Ligue 1:ΛΥΟΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

ΛΥΟΝ: Με ελάχιστες αλλαγές στη σύνθεση της, ηττήθηκε δίκαια από τη Νις εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο 15λεπτο, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 6’, τον Γκομίς να μειώνει ένα λεπτό αργότερα, αλλά τη Νις να σκοράρει ακόμα δύο φορές μέσα σε 8 λεπτά (9’, 15’). Το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ την Κυριακή αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τελευταία αναμέτρηση το 2-1 με τη Μπιλμπάο την προηγούμενη Πέμπτη, από την οποία φιλοξενείται αυτή τη Πέμπτη. Με μία μόνο ήττα μέχρι τώρα στη Λιγκ 1 και 1 παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στην 4η θέση, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Τα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under. Αμφίβολος ο αμυντικός Κονέ (4 συμμ.). Εκτός ο μέσος Γκρενιέ (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Μπαστός (4 συμμ./3 γκ.).



ΜΠΑΣΤΙΑ: Δεν είχε υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ, αφού ο αγώνας της Τετάρτης με τη Σοσό αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα επικράτησε δίκαια της Μπορντό. Προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ του Τοβέν (6’, 17’), οι Γιρονδίνοι μείωσαν στο 30’, αλλά ο Καζρί έδωσε τη χαριστική βολή στο 53’. Παρέμεινε αήττητη για 4 παιχνίδι στο πρωτάθλημα (2-2-0) και ανέβηκε στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Αρκετά καλή στην επίθεση (15), αλλά έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (21). 9 στα 10 φετινά στο πρωτάθλημα ήταν over (10 στα 11 συνολικά). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ανγκουλά (7 συμμ./1 ασίστ).



Προγνωστικα παμε στοιχημα: Περιμένουμε νίκη σήμερα από τη Λυόν και με τα κενά της Μπαστιά ανασταλτικά, περιμένουμε να γίνει με πολλά γκολ. Μπορεί να βοηθήσει και η καλή μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων. Over στο 1.68