Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το Μιλάνο σκόρπισε την ευφορία

Ενθουσιασμός στις τάξεις της Φιορεντίνας ύστερα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Μίλαν στην τελευταία αγωνιστική της Serie A.
Με το τρίποντο από το Μιλάνο έφυγαν οι "βιόλα", οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας με το τελικό 3-1 πως φέτος αποτελούν υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε ομάδα.

Έτσι, η ομάδα της Φλωρεντίας αναρριχήθηκε στα ανώτατα κλιμάκια της γενικής κατάταξης και ύστερα από χρόνια κάνει όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη, σκορπίζοντας τη χαρά στους οπαδούς της, που ζουν στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Στο κυνήγι της κορυφής η Νόρντζελαντ

Να μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη θέλει η Νόρντζελαντ η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Άαρχους.


Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 2η θέση του πρωταθλήματος Δανίας, έχοντας 29 βαθμούς.

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Ράντερς με την οποία έμειναν στο 2-2 στην έδρα τους, αυξάνοντας το ποσοστό των over τους στο 62,5%.

Με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Μίλαν

Η Μίλαν υποδέχεται τη Μάλαγα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Champions League, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας.

Οι "ροσονέρι" έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια τους στη Champions League, έχοντας επικρατήσει με 5-1 της Κιέβο στον πιο πρόσφατο αγώνα τους.

Η βελτίωση τους είναι εμφανής και θέλουν να την εκμεταλλευτούν για να πάρουν τη νίκη απόψε, με το ενδεχόμενο να τα καταφέρουν να προσφέρεται στο 2,00.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Ligue 1:ΛΥΟΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

ΛΥΟΝ: Με ελάχιστες αλλαγές στη σύνθεση της, ηττήθηκε δίκαια από τη Νις εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο 15λεπτο, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 6’, τον Γκομίς να μειώνει ένα λεπτό αργότερα, αλλά τη Νις να σκοράρει ακόμα δύο φορές μέσα σε 8 λεπτά (9’, 15’). Το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ την Κυριακή αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τελευταία αναμέτρηση το 2-1 με τη Μπιλμπάο την προηγούμενη Πέμπτη, από την οποία φιλοξενείται αυτή τη Πέμπτη. Με μία μόνο ήττα μέχρι τώρα στη Λιγκ 1 και 1 παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στην 4η θέση, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Τα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under. Αμφίβολος ο αμυντικός Κονέ (4 συμμ.). Εκτός ο μέσος Γκρενιέ (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Μπαστός (4 συμμ./3 γκ.).

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Premier League: Τα στατιστικά των αγωνων του Σαββάτου

Διαβάστε στα στατιστικά της Opta για την εξαιρετική πρόσφατη παράδοση της Γιουνάιτεντ όταν υποδέχεται την Άρσεναλ, για τα ρεκόρ του Ρούνεϊ κόντρα στους «κανονιέρηδες» αλλά και για πολλά άλλα στοιχεία γύρω τόσο από το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ όσο και από τα έξι υπόλοιπα ματς του Σαββάτου στην Premier League.

14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 

* Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα επτά και δεν έχει χάσει κανένα από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις.
* Την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Άρσεναλ στη βαρύτερη ήττα της στην Premier League, όταν και τη διέσυρε με 8-2 στο Όλντ Τράφορντ.
* Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, όταν και έπαιζε για λογαριασμό της Άρσεναλ.
* Σε αγώνες κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ρούνεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League, το πρώτο του για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και το 100ό του στην Premier League.