Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ερίκ Μπουλιέρ: Είναι κανονικά σε δράση.

Μυστήριο πλανάται γύρω από το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Κίμι Ράικονεν στα τελευταία Grand Prix της σεζόν.

Δύο αγώνες έχουν μείνει για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, αλλά για τον οδηγό της Lotus, ο οποίος προσφέρεται στο 8889.00 για να νικήσει στην Αμερική, μάλλον τελειώνει νωρίτερα.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Φινλανδού, είναι οι έντονοι πόνοι στην πλάτη που θα τον βάλουν και στο χειρουργείο, το οποίο θέλουν να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε ο έμπειρος οδηγός να αρχίσει έγκαιρα την προετοιμασία του για τα grid του 2014.


"Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν ωραίο ο Κίμι να ολοκληρώσει τη σεζόν με την Lotus, συμμετέχοντας στα δύο τελευταία Grand Prix της χρονιάς. Ωστόσο, λόγω του έντονου πόνου στη μέση δεν είναι πιθανό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του "Iceman".

Τις δηλώσεις, ωστόσο, δεν είχαν διαβάσει  μάλλον οι άνθρωποι της Lotus που την ίδια ώρα ανακοίνωναν τη συμμετοχή του στους αγώνες των ΗΠΑ και Βραζιλίας.

"Είναι κανονικά σε δράση. Μιλήσαμε στο Άμπου Ντάμπι για τους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Στόχος μας είναι μία καλή εμφάνιση στο Όστιν και μετά ένα καλό αποτέλεσμα στη Βραζιλία", σχολίασε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Ερίκ Μπουλιέρ.

Η διχογνωμία πάντως προέκυψε εν μέσω του κακού κλίματος που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ράικονεν και τη Lotus, με τον πρώτο να απαιτεί τα χρωστούμενα χρήματα του, ακριβώς μετά το αραβικό Grand Prix, προειδοποιώντας συγχρόνως για αποχή από δύο τελευταίες στροφές του φετινού καλανταρίου.