Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Προγνωστικα παμε στοιχημα: Λιβερπουλ - Ανζί



Με το ντέρμπι της Κυριακή, ο κόουτς της Λίβερπουλ Brendan Rodgers είναι πιθανό να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του κατά της Άνζι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του χρειάζεται απεγνωσμένα μια νίκη.

Οι φορμαρισμένοι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την κατάσταση και να φύγουν με βαθμούς από την Αγγλία.

Μετά από μερικές πολύ κακές μεταγραφές το καλοκαίρι, το τεχνικό αφεντικό Brendan Rodgers έχει δύσκολο έργο και προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοση του συλλόγου.

Ο ταλαντούχος διευθυντής δεν έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο του και θα κάνει πολλές αλλαγές για αυτόν τον αγώνα στο Europa League.

Με τον αγώνα κόντρα στην Everton να έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι με την Άνζι, ο Rodgers θα στηριχτεί σε παίκτες που έχουν δυνάμεις και δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, όπως έκανε με την Ουντινέζε.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι Jose Reina, Fabio Borini, Lucas Leiva και Martin Kelly είναι εκτός  λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Jones - Robinson, Coates, Κάραχερ, Ενρίκε - Χέντερσον, Allen, Shelvey - Downing, Pacheco, Assaidi.

Η Ανζί κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και έχει έξτρα κίνητρο με μια υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, την Λιβερπουλ.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι γνωστοί παίκτες όπως ο Ετό, Boussoufa, Diarra, Samba και Zhirkov είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές ποιότητας, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Η ομάδα αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και είναι ένας από τους λόγους από τους οποίους ο σύλλογος από το Makhachkala είναι εξαιρετικός την φετινή σεζόν.

Στην Ρωσικής Premier League βρίσκεται στην κορυφή, με 29 πόντους σε 12 παιχνίδια, ενώ η Άνζι έχει κερδίσει 7 από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει για το Europa Λιγκ έχοντας την ισοπαλία με την Ουντινέζε.

Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Lassana Diarra είναι έξω με έναν τραυματισμό στο γόνατο, ενώ Odil Akhmedov είναι αμφίβολος με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Gabulov - Agalarov, Tagirbekov, Samba, Zhirkov - Jucilei, Carcela - Boussoufa, Ετό, Shatov - Traore.