Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Νάτσο Γκονζάλες: Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Αλαβές Νάτσο Γκονζάλες υποστηρίζει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη στο Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και θέλουν να θυμηθούν παλαιότερες ένδοξες στιγμές στην ιστορία τους όπως η συμμετοχή τους στο τελικό του Κυπέλλου UEFA το 2001, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο.


Με τους Καταλανούς έχουν συναντηθεί τελευταία φορά το 2007 στα πλαίσια του Copa Del Rey και αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 5-2.

"Απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Αν μπούμε στο παιχνίδι με διάθεση να το διασκεδάσουμε θα δεχθούμε δέκα γκολ! Πρέπει να κατεβούμε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσουμε.

Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αποστολή μου είναι να το μεταφέρω αυτό και στους ποδοσφαιριστές μου, παρόλο που ξέρω ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο", τόνισε ο Γκονζάλες.
Από την πλευρά της η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα μετά την άνετη επικράτηση στην έδρα της Βαγιεκάνο με 5-0 δε θέλει να πέσει θύμα κάποιας έκπληξης και δε θα υποτιμήσει την αντίπαλο της.