Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Επιστρέφει ο Ριμπερί με την Λιλ για το Champions League




Ο Γάλλος διεθνής ανυπομονεί να αντιμετωπίζει την ομάδα από την οποία πέρασε τρία χρόνια, την Λιλ στη σύγκρουση του Champions League που γίνει αυτήν την εβδομάδα.

Ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την νίκη ενάντια στην Λιλ και να μην υπάρξει νέος προβληματισμός μετά την ήττα με  3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.


Η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική φόρμα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, έχοντας ρεκόρ οκτώ συνεχόμενων νικών στην Bundesliga. Ο Ριμπερί αγωνίστηκε στην Λιλ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και το ταξίδι στην Βόρεια Γαλλία είναι γνώριμο για αυτόν.

 
"Ξέρω την οικογένειά μου και πολλοί φίλοι θα είναι εκεί», είπε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λιλ πριν από τον αγώνα.

Στη συνέχεια είπε ότι οι Βαυαροί θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Λιλ και ότι η Λιλ είναι πολύ δυνατή και αποτελεί τεράστια απειλή για την ομάδα του.

"Με την αναχώρηση του Εντεν Αζαρ στην Τσελσι, ο σύλλογος έχει χάσει τον καλύτερο παίκτης της τα τελευταία χρόνια," δήλωσε ο Ριμπερί. "Λιλ έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της και θα δώσει τα πάντα για να μας νικήσει μπροστά στους οπαδούς τους, έτσι ώστε να κρατήσει τις πιθανότητές τις και να παραμείνει ζωντανή.

Ο Γάλλος τότε αντανακλάται στην απώλεια της Μπάγερν με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Λευκορωσία πρωταθλητές στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

"Μας εξέπληξε η ήττα από την Μπάτε Μπόρισοφ και έχουμε σαφή στόχο την νίκη στην Γαλλία και να επιστρέψουν στην Γερμάνια με τους τρεις βαθμούς της νίκης"δήλωσε ο Ριμπερί..