Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

DFB Pokal: Τον πρώτο λόγο οι «ισχυροί»

Γκολ και θέαμα μπορεί να προσφέρει απόψε η Μπάγερν στο παιχνίδι με την Καϊζερσλαόυτερν.Με τις υπόλοιπες 8 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Γερμανίας. Στα παιχνίδια της Τρίτης δεν είχαμε καμία απολύτως έκπληξη, αφού πέρασαν τα οκτώ φαβορί. Τώρα στη μάχη ρίχνονται αρκετές από τις ισχυρές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με την Μπάγερν να έχει θεωρητικά εύκολο έργο, ενώ σαφές προβάδισμα έχουν επίσης το Αννόβερο, η Στουτγκάρδη και η Βόλφσμπουργκ.

Η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν, υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν και αναμένεται να περάσει ένα εύκολο βράδι αφού η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας είναι πολύ μεγάλη. Στοιχηματικά αξίζει να κοιτάξει κάποιος τα μεγάλα Over, αλλά και τα Ασιατικά χάντικαπ.
Εντός έδρας αγωνίζεται και το Αννόβερο, που δεν τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα στο ξεκίνημα και τώρα έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ανέβει ψυχολογικά με μια πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης.


Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Στουτγκάρδη που φιλοξενεί τη Σαν Πάουλι, σε ακόμα έναν «άσσο» που τον βρίσκουμε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την FSV Φρανκφούρτη και αν ξεφύγει από τη μετριότητα που τη διακρίνει στο πρωτάθλημα, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει.

Επικίνδυνη έξοδο έχει η Λεβερκούζεν που θα δοκιμαστεί στο Μπίλεφελντ, αλλά αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα έχει προβλήματα, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρουσιάζει το ζευγάρι της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Γκλάντμπαχ, στο μοναδικό που βλέπουμε δύο συλλόγους της Μπουντεσλίγκα να συγκρούονται μεταξύ τους.

Στα πιο αμφίρροπα ματς της φάσης αυτής, όπως θα διακρίνει κανείς βλέποντας και τις αποδόσεις, η Όφενμπαχ αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου και η Καρλσρούη κοντράρεται με την Ντούισμπουργκ.