Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Είναι τυχερός που ζει"

Στην αντιαθλητική συμπεριφορά του Άσλεϊ Γουίλιαμς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους της Premier League η ενέργεια του Γουίλιαμς στον χθεσινό αγώνα της Σουόνσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός άσος σούταρε με δύναμη την μπάλα πάνω στον Φαν Πέρσι, ο οποίος ήταν ήδη πεσμένος, με αποτέλεσμα να τον πετύχει στο κεφάλι από πολύ κοντινή απόσταση.

Όπως ήταν φυσικό η κίνησή του αυτή προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τον Γουίλιαμς, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των "μπέμπηδων" αναφέρθηκε διεξοδικά στο περιστατικό, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή.

"Ο Φαν Πέρσι είναι τυχερός που ζει. Ήταν μία πολύ άσχημη συμπεριφορά, καθώς είχε πέσει κάτω και ο Γουίλιαμς του κλώτσησε τη μπάλα στο κεφάλι. Θα μπορούσε να του σπάσει το λαιμό.
Ήταν από τις χειρότερες σκηνές που έχω δει μέσα στα γήπεδα. Τόσα χρόνια δεν το έχω ξαναδεί. Έγινε μπροστά στον διαιτητή ο οποίος δεν έκανε τίποτα. Πρέπει να αναλάβει δράση η ομοσπονδία τώρα", ανέφερε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" κόλλησαν στο 1-1 στη χθεσινή τους αναμέτρηση, παρέμειναν στην κορυφή της γενικής κατάταξης αλλά είδαν τη διαφορά τους από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.