Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Bundesliga:ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-8-3

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ, αλλά όλα άλλαξαν στο 35’, με τον διαιτητή να δίνει εσφαλμένα πέναλτι σε χέρι του Σμέλτσερ. Ο Ντιέγκο δεν αστόχησε και έκανε το 1-1, ενώ ο αμυντικός Νάλντο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 41’. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αν και με 10, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν με πέναλτι στο 61’, αλλά ο Ντοστ σε αντεπίθεση στο 73’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα εκτός, όπου έχει συγκεντρώσει τους 13 από τους 19 βαθμούς της, μετρώντας όμως μία μόλις νίκη στην έδρα της. Σημασία για τους λύκους έχει ότι έχουν ξεφύγει από τη δεινή θέση που βρίσκονταν όσο ήταν ο Μάγκατ στο τιμόνι και πλέον απέχουν 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη 2η χειρότερη εντός έδρας επίθεση (6). Αήττητη εντός κόντρα στην Άιντραχτ (7-4-0). Εκτός οι αμυντικοί Κυργιάκος, Φελίπε (1 συμμ.), οι μέσοι Χασάνι (3 συμμ.), Ορόσκο, Πιλάρ και ο επιθετικός Χέλμες.



ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Βέρντερ, η Άιντραχτ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και προηγήθηκε με τον ηγέτη της Μάιερ στο 47’. Η Βέρντερ ισοφάρισε στο 54’, αλλά μέσα περίπου σε ένα δίλεπτο σκόραρε άλλα δύο τέρματα (Σβέγκλερ 62’, Άιγκνερ 63’), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με 4ο γκολ που πέτυχε ο Ινουί στο 90’. Όχι ότι «πάτησε» την αντίπαλο της, η οποία είχε και αυτή αρκετές φάσεις, αλλά τουλάχιστον επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στις προνομιούχες θέσεις. Διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία (31). Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός δεξιός μέσος Ματμούρ. Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Άντερσον (12 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αμυντικός Μπούστσερ (1 συμμ.).


ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Χωρίς άγχος πλέον η Βόλφσμπουργκ, που την ακολουθεί αστεράκι, μπορεί να παίξει πιο απελευθερωμένα. Η Άιντραχτ που έχει ρυθμό στα παιχνίδια της και βρίσκει εύκολα δίχτυα μπορεί να βοηθήσει στο γκολ-γκολ, που μάλλον προβλέπεται να έρθει εύκολα.