Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Serie A: ΤΖΕΝΟΑ - ΤΟΡΙΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 7-6-5

ΤΖΕΝΟΑ: Αν ήξερε η διοίκηση ότι η ομάδα δε θα βλέπεται το τελευταίο διάστημα σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν να φέρει τον Ντελνέρι. 8 ήττες σε 9 αγώνες από τότε που ανέλαβε! Στο πιο πρόσφατο, ήταν μέσα στο παιχνίδι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πεσκάρα στο πρώτο μέρος, που είχε και δοκάρι, αλλά κατέρρευσε στην επανάληψη στο γκολ που δέχτηκε νωρίς (53’) και στη συνέχεια δέχτηκε και δεύτερο (74’). Αν δε κερδίσει και σήμερα δύσκολα να συνεχίσει ο Ντελνέρι, ο οποίος έχει φέρει την ομάδα στην προτελευταία θέση, ένα βαθμό πάνω από τον πάτο. Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία εντός (0-2-5), γκολ-γκολ τα 6 από αυτά. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στη Σέριε Α (28). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σαμπρίζι (14 συμμ.) και ο μέσος Κούτσκα (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αντονέλι (13 συμμ./3 ασίστ) και ο μέσος Μπερτολάτσι (11 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Μπόβο (8 συμμ.), Φερονέτι (2 συμμ.), ο μέσος Ανσέλμο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Χορκέρα (8 συμμ./2 ασίστ).



ΤΟΡΙΝΟ: Είχε δύσκολη αναμέτρηση με τη Μίλαν, κατάφερε να προηγηθεί με τον Σαντάνα στο 28’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και μέχρι το 76’ βρέθηκαν να προηγούνται με 1-4, με τον Μπιάνκι απλά να μειώνει στο τελικό 2-4 στο 80’. 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Τορίνο, που κατηφόρισε στην 17η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυσκαταβλητη ομάδα εκτός έδρας η Τορίνο, έχει χάσει μόνο 2 φορές σε 8 εξόδους και αυτές από Γιουβέντους, Ρόμα. Στις πέντε τελευταίες πάντως δεν έχει κερδίσει, ενώ δεν έχει σκοράρει στα 3 πιο πρόσφατα. Εκτός ο αμυντικός Ογκμπόνα (11 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Μπάκιτς και ο επιθετικός Αμπού Ντιόπ (1 συμμ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Ντελνέρι θα τα παίξει όλα για όλα σήμερα. Δεν είναι εύκολη η αναμέτρηση, ούτε έχει πείσει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά θα ρισκάρουμε με τον άσο