Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ναδάλ out, Αλμάγκρο in

Την απουσία του Ράφαελ Ναδάλ από το Mubadala World Tennis Championships θα εκμεταλλευτεί ο Νίκολας Αλμάγκρο.

Οι ατυχίες δεν έχουν τελειωμό για το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, που μετά το μακρόχρονο τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, έχει ίωση και δε θα αγωνιστεί ούτε στη φιλική διοργάνωση του Άμπου Ντάμπι, όπως είχε αρχικά προγραμματίσει.


Η απουσία του "Ράφα" είναι αισθητή στα court, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά μετά το Wimbledon, με την επιστροφή του πια να αναμένεται μετά το πέρας και του Qatar Open, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ούτε εκεί θα καταφέρει να δώσει το παρών.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ φέτος στο Αμπού Ντάμπι", ήταν τα λόγια του νικητή στο Mubadala World Tennis Championships για το 2010 και το 2011.

Η απόσυρση συμμετοχής του Ναδάλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα "χαιρετίστηκε" ως ευνοϊκή συγκυρία από το συμπατριώτη του, Νίκολας Αλμάκρο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του πολυνίκη Ισπανού και θα έχει τη δική του ευκαιρία για διάκρισh.

"Το τουρνουά αυτό έχει αποκτήσει πολύ γρήγορα μεγάλη φήμη και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μαζί με αυτό το σπουδαίο γκρουπ τενιστών εδώ στο Αμπού Ντάμπι.
Έχεις την αίσθηση ότι αγωνίζεσαι σε προημιτελικά Grand Slam διοργάνωσης και θα είναι πολύ καλή προετοιμασία για την έναρξη της επίσημης σεζόν

Δε με νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου. Παίζω για να κερδίζω και αυτό θα προσπαθήσω, είτε παίξω με τον Μάρεϊ, είτε με τον Τιπσάρεβιτς", τόνισε το Νο11 του ταμπλό.